Продавець BUDAPEST евротовары decorpresent.com.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1587 відгуків
Якщо не відповідаємо на дзвінки -пишіть на вайбер 0994375483купити
+380994375483
+380 (99) 437-54-83
Интернет магазин : *BUDAPEST* - препараты Египта, товары Венгрии
Кошик

ВНИМАНИЕ ! С 20.10.2021 27.10.2021 отпуск. Пишите нам на VIBER 0994375483.

Суміш чудових спецій для приготування страв з риби, для юшки фірми:"HA" 80 р. з Угорщини
Суміш чудових спецій для приготування страв з риби, для юшки фірми:"HA" 80 р. з Угорщини, фото 2

Суміш чудових спецій для приготування страв з риби, для юшки фірми:"HA" 80 р. з Угорщини

38 грн

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 260 грн.

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Суміш чудових спецій для приготування страв з риби, для юшки фірми:"HA" 80 р. з Угорщини
Суміш чудових спецій для приготування страв з риби, для юшки фірми:"HA" 80 р. з УгорщиниВ наявності
38 грн
Купити
+380 (99) 437-54-83
+380666697
+380 (99) 437-54-83
+380666697
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис

Суміш спецій для юшки HA 80 р.

Приправа додасть чудовий смак і аромат вусі приготованого з морської або річкової риби. Так само приправу можна використовувати при приготуванні інших рибних страв. Склад: зелень петрушки, кріп, лавровий лист, чорний перець, естрагон, пастернак, сіль.

Халасле (halászlé) – традиційний угорський рибний суп (вуха), назва якого походить від угорсього «hal» – риба (або «halász» – рибалка ) і угорського «lé» – бульйон. Рибний суп халасле – це істинно угорська страва, яка, як і бограч-гуляш, має велику кількість місцевих варіантів приготування. Головним ж запорукою приготування смачного супу є якісний рибний бульйон. Найкраще варити бульйон з голови, плавників і шкіри коропа, хоча також можна зварити його і з дрібних видів річкової риби. Зазвичай угорці варять юшку з коропа, адже короп – одна з найпопулярніших в Угорщині риб, причому як в риболовецькому, так і гастрономічному відношенні. Невипадково угорці вивели навіть свою, особливу породу коропа, який так і називається – короп угорський. Він не тільки невибагливий до вирощування, але й має чудові смакові якості. Кажуть, що своєю появою мадярська рибна юшка зобов'язана саме коропу. Суп халасле можна також приготувати із рибного асорті – короп, щука, сом, судак, що зробить його ще смачнішим. Приготування халасле базується на рецепті взятому з «Малої угорської книги кухара» Кароя Гунделя і вважається класичним рецептом в Угорщині і Закарпатті.

Рецепт приготування юшки по-угорськи (халасле, halászlé):

• 6-7 літрів криничної води
• 2 кг живих коропів
• 300 г цибулі
• 160 р. UNIVER Gulyaskrem (для юшки та гуляшу) 160г .не гострий
• 200 г свіжих помідорів
• 100 г Паприка солодка* Vegal*,Угорщина ,100г.
• 20 р. Lacikonyha Egész Fekete Bors 20 р. Перець горох
• 80 р. Суміш спецій для юшки "HA" 80 р. з Угорщини
• 100 р. Eros Pista пекучий перець рубаний в натуральному соку.
• морська сіль

Для заправки:

• 200 г сметани
• 1 ст. ложки борошна
• 50 г Сік лимонний з Угорщини 200г.

Угорщина

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 38 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner