Корзина
1034 отзыва
Надежный продавец Prom.ua
Отправки товара : понедельник, среда, пятницаВЫБРАТЬ!
УкраинаЗакарпатская областьЗакарпатье
+380994375483
+380500811761
+380994375483
интернет-магазин decorpresent.com.ua Товары из Европы и Венгрии
Корзина
Наличие документов
Знак Наличие документов означает, что компания загрузила свидетельство о государственной регистрации для подтверждения своего юридического статуса компании или физического лица-предпринимателя.
Гуляш крем не острый(для ухи и гуляша)

Гуляш крем не острый(для ухи и гуляша)

  • В наличии
  • Оптом и в розницу

35,99 грн.

Показать оптовые цены
Гуляш крем не острый(для ухи и гуляша)
Гуляш крем не острый(для ухи и гуляша)В наличии
35,99 грн.
Купить
+380500811761
  • +380994375483
    Viber
Купить
+380500811761
  • +380994375483
    Viber
  • График работы
  • интернет магазин- decorpresent.com.ua -tel 0994375483
возврат товара в течение 14 дней по договоренности
Описание товара

Гуляшкрем не острый

Халасле (halászlé) – традиційний угорський рибний суп (уха), назва якого походить від угорсього «hal» – риба (або «halász» – рибалка ) і угорського «lé» – бульйон. Рибний суп халасле – це істинно угорська страва, яка, як і бограч-гуляш, має велику кількість місцевих варіантів приготування. Головною ж запорукою приготування смачного супу є якісний рибний бульйон. Найкраще варити бульйон з голови, плавників і шкіри коропа, хоча також можна зварити його і з дрібних видів річкової риби. Зазвичай угорці варять уху з коропа, адже короп – одна з найпопулярніших в Угорщині риб, причому як в риболовецькому, так і гастрономічному відношенні. Невипадково угорці вивели навіть свою, особливу породу коропа, який так і називається – короп угорський. Він не тільки невибагливий до вирощування, але й має чудові смакові якості. Кажуть, що своєю появою мадярська рибна юшка зобов’язана саме коропу. Суп халасле можна також приготувати із рибного асорті – короп, щука, сом, судак, що зробить його ще смачнішим. Приготування халасле базується на рецепті взятому з «Малої угорської книги кухара» Кароя Гунделя і вважається класичним рецептом в Угорщині і Закарпатті.

Рецепт приготування ухи по-угорськи (халасле, halászlé):

• 6-7 літрів криничної води
• 2 кг живих коропів
• 300 г цибулі
• 160 г.  UNIVER Gulyaskrem (для ухи и гуляша) 160г .не острый
• 200 г свіжих помідорів
• 100 г. Паприка сладкая* Vegal*,Венгрия ,100г.
• 20 г. Lacikonyha Egész Fekete Bors 20 г. Перец горох 
• 80 г. Смесь специй для ухи "HA" 80 г. из Венгрии
• 100 г.Eros Pista жгучий перец рубленный в натуральном соку.
• морська сіль

Для заправки:

• 200 г сметани
• 1 ст. ложки муки
• 50 г. Сок лимонный из Венгрии 200г.

Информация для заказа
  • Цена: 35,99 грн.
Отзывы о товаре