Корзина
1238 отзывов
Общаемся по : - Viber- 0994375483 - WhatsAppВЫБРАТЬ!

Вам будет отправлено смс для оплаты ,если заказанный товар в наличии.Ваша заявка будет обработана в ближайший день.

УкраинаЗакарпатская областьЗакарпатье
+380994375483
+380500811761
+380994375483
интернет-магазин decorpresent.com.ua Товары из Европы и Венгрии
Корзина
Наличие документов
Знак Наличие документов означает, что компания загрузила свидетельство о государственной регистрации для подтверждения своего юридического статуса компании или физического лица-предпринимателя.

Новорічні ялинкові прикрвси-шоколадні eujhcmrs цукерки GLORIA

Новорічні ялинкові прикрвси-шоколадні eujhcmrs цукерки GLORIA

Elsőként a szakem

Перш за все висновок експерта: Порівняно із середньостатистичними композиціями, де серед Е-номерів не можна побачити реального змісту, я з радістю прочитав ярлик GLORY ... "нарешті". Вони намагалися уникати повністю синтетичних матеріалів та використовувати природні та ідентичні природі матеріали. (Наприклад, використовуйте оригінальну олію та сало з рослини пальми). Після розбиття та дегустації продукту, грунтуючись на моєму досвіді, я очікував, що він матиме грубуватий смак та знебарвлений вміст - полунично-рожевий, сливовий фіолетовий, яблучно-зелений - але я був дуже приємно розчарований. Колір кожного аромату був природним, не кажучи вже про аромати. Було дуже приємно і дуууже смачно

 

szaloncukor-tesztvilág

Ром-какао: Дуже приємно кремовий, з домінуючим ароматом рому. (Улюблена Бетті) Яблучна кориця: Зовнішня частина кориці пахне, але смак гостро-кислий. Зрештою, смак кориці залишається. Полуничний крем: Навіть після відкриття упаковки ароматний полуничний аромат поширюється, і його смак нагадував миску зі збитими вершками. Карамельна масло: Фантастична гладка гармонія волоського горіха. (Улюблений Ілдіко) Слива кориці: ззовні її запах - це гладкий шоколад, але смак компенсує все…. Марципан: Це простий аромат марципану, нічого дивного, але дуже смачного. Фундук: Шоколадний аромат зовні. Тільки після довгого смаку виходить смак фундука, але він залишається в роті надовго. Хм ... Шоколадний крем: гладкий шоколад зі смачним вершковим смаком. Кокос: Навіть після того, як мішок був відкритий, ми відчули ніжний і незрівнянний запах кокосового горіха. Це зросло після відкриття цукру. На смак він величний і такий же небесний, як і популярний шоколад Bounty. Я ризикую це ще тонше. (Усі скуштували добре). Каштан: Він має смачний запах печива зовні, але не специфічний каштан. Смак смачний гладкий гармонійний. Желе лимон і апельсин: Смачний пряний і свіжий цитрусовий аромат, гарнір з шоколадом. Висновок: Я продовжуватиму полювати на це з року в рік (всі смаки для T.Rex) Але вирішу для кожного на свій смак. Тому що в будинках так багато звичок. Тому що лише найкращі різдвяні цукерки немає в наявності до прикраси ялинки. З нами Глорія стає новорічною цукеркою №1! Ми не можемо не сказати, що тільки Gloria, один із виробників новорічних цукерок, наважився дати на тестування свою продукцію... Що це означає? Ми не знаємо, але він говорить сам за себе. А поки ми бажаємо вам багато приготування та багато смачних цукерок та свят!

І так в кінці невеликої історії Родоначальник салонного цукру (цукровий фондан, виготовлений із перенасиченого цукрового розчину кип'ятінням, м'яка кристалізована маса) - французька назва XIV. Його почали виготовляти в 19 столітті, за допомогою німецьких майстрів-іммігрантів з цукрових майстрів, починаючи з 19 століття. Він потрапив до Угорщини в першій третині XX століття, і став популярною різдвяною цукеркою, а також блискучим орнаментом угорських ялинок. Яблука були надруковані на внутрішній стороні пачки квартирного паперу під назвою цукерки-фонтан (цукерки, наповнені рідиною) під назвою Французький папілот (керлінг, паперовий рукав).

 

 

Спочатку в Угорщині цукерки виготовляли вручну, але наприкінці 19 століття на першій угорській фабриці шоколаду на парі, заснованій Фредеріком Штумером (Hamburger), працювали перші машинки з помадками, і виготовляли різдвяні солодощі для кондитерських виробів Gerbeaud.

«Великий угорський поет Йокайі називав salonzuckerl salonzukkedlin, оскільки назва цукерки походить від німецького слова salonzuckerl. У 1891 році угорсько-французький шеф-кухар та підприємець Йозеф Хедгесі опублікував посібник "Найновіші кондитерські вироби в домашніх умовах", в якому описав сімнадцять видів цукерок, таких як цукерки в салоні-ананасі, салон-крем-бонбон, салон-мараскін-цукерки, салон -czukorkák ".

 

Геза Куглер у своїй книзі 1891 року "Найновіші великі домашні кондитерські вироби" вже описав 17 рецептів цукру з лосося. Угорські кондитери могли придбати або замовити свої шоу-солодощі на складі. Замовник мав змогу визначити смак цукерок, колір цукерки, колір та якість станола (звичайного або пресованого).tesztvilág szaloncukor (3)

 

Найдовшою операцією з виготовлення цукру в салоні було ручне розбивання обгорткового паперу, але пізніше так зване окантовка. ревуча машина вже вирішила це. У старих, знаменитих кондитерських виробах, підмайстри були завданням керувати окантовкою. У найвідоміших кондитерських виробах виготовляли величезні кількості цукерок. Форми занурили в просіяне рисове борошно, а отриману кип’ячену рідину налили в рідку варену цукрову масу. Після того, як цукор затвердів і висох, його загортали в блискучий пастуловий папір усіх кольорів веселки. В даний час практично особлива угорська традиція використовувати різдвяні цукерки при прикрасі ялинок, тому цей кондитерський виріб можна вважати Унгарікумом. Джерело: Вікіпедія

Предыдущие статьи